Skadesbehandling

Hos Fys9000 får du en grundig, ordentlig og professionel evaluering og behandling med fokus på en permanent løsning.

Mine daglige arbejdsområder omfatter bl.a. behandling af:

  • smerte og/eller nedsat bevægelighed i ryg og nakke
  • piskesmældsskader
  • problemer med knæ, albue og håndled
  • lændeproblemer
  • idrætsrelaterede skader

Jeg foretager altid nuancerede evalueringer af patientens symptomer med det formål at lokalisere symptomernes oprindelse, hvilket er afgørende for, at et effektivt behandlingsforløb kan finde sted.

Erfaring for permanente løsninger
Som behandler af Aalborg Sportshøjskoles elever arbejder jeg dagligt med mange forskellige typer af problemstillinger i hele kroppens bevægeapparat.

Jeg gør et princip ud af at finde permanente, holdbare løsninger, så du kan slippe af med dine skavanker én gang for alle. Jeg motiveres af at kunne hjælpe dig af med dine fysiske problematikker, herunder udfordringer, der tidligere uden held er forsøgt aflivet, og som kan synes uløselige.

Er du sportsudøver?
Er du seriøs sportsudøver, kan jeg med baggrund i min egen aktive hverdag og mit daglige arbejde med aktive atleter, heriblandt løftere fra både det danske og det norske vægtløftningslandshold, fuldt ud sætte sig ind i de frustrationer, du som udøver oplever, når skaden opstår. I denne kontekst udarbejder vi komplette, professionelle og aktivt funktionelle løsninger til din genoptræningsplan.

Metode
Forløbet kan både være en kombination af manuel behandling i klinikken, og øvelser, som du får med hjem.

Med den manuelle behandling ”sætter vi kroppen på plads”, mens øvelserne sørger for, at den bliver der. Du skal således være indstillet på at bruge et sted mellem 10-30 min dagligt med øvelserne, hvis du starter i et behandlingsforløb. Du får med andre ord lektier for 🙂

Niveauet og mængden afstemmer vi, til det du kan overskue, og så bygger vi gradvist på derfra.

Enkelte behandlinger eller et helt forløb
Du kan vælge enkelte behandlinger, eller du kan vælge et komplet forløb for en måned ad gangen med behandling og personlig træning for optimal guidance, udvikling og gode træningsvaner. Vil du gerne krydre dit forløb med gode generelle livsstilsvaner, kan du i tillæg til den personlige træning også tilvælge kostvejledning sideløbende med dit genoptræningsforløb.

Fakta


Fys9000_Final_300

En del af Aalborg Personlig Træning og Skadesbehandling v/ Thomas Bentsen

Klinik
Aalborg Sportshøjskole, Annebergvej 55, 9000 Aalborg

Priser enkelte behandlinger
Første konsultation inkl. oprettelse og behandling:
875 kr. (60 min)

Efterfølgende behandlinger:
437,5 kr (30 min) / 655 kr (45 min)

Book tid her
Booking

Kontakt

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Udtalelser

Jeg har været hos Thomas af to omgange. Første gang var grundet problemer med mine knæ, mens jeg anden gang havde problemer med ryggen. Jeg har været rigtig glad for de behandlinger jeg har fået hos Thomas, da han begge gange har været enormt grundig, og fundet roden til mine skader og skavanker. Ligeledes blev mit aktivitetsniveau og min normale træning taget med i overvejelserne, da det kom til genoptræningen, hvorfor genoptræningsøvelserne var meget naturlige for mig, hvilket også medvirkede at jeg altid fik dem lavet. Sidst men ikke mindst har jeg en enorm tillid til Thomas' viden og erfaring som træner og skadesbehandler, hvorfor jeg hos ham føler mig i meget trygge hænder, og klart vil anbefale ham til venner og bekendte!
Louise H
Thomas har hjulpet mig igennem en skulderskade og igennem den genoptræning undgik jeg en operation 🙂 Kan varmt anbefale ham! 🙂
Rene Holme
Thomas har været en fantastisk hjælp til at holde mine muskelkramper i skak, hans magiske hænder har tit hjulpet mig, hvilket har gjort at jeg har kunnet fortsætte den hårde træning uden de store besvær.  Thomas er ekstremt dygtig og tillidsvækkende og man føler virkelig man er i de bedste hænder.
Anna Lynge7-dobbelt verdensmester og verdensrekordholder i bænkpres
Thomas Bentsen har over flere omgange hjulpet mig med forskellige skavanker i øvre ryg. Hvilket han kunne fjerne med øjeblikkelig virkning. Derudover har han hjulpet mig med at øge min mobilitet i nakken for at mindste opspændinger i øvre ryg. Derfor kan jeg på det varmeste anbefale Thomas Bentsen.
Nicki LentzStyrkeløfter, Dobbelt dansk mester, rekordholder og VM sølv i Squat
Efter at have lidt af nakke- og rygsmerter gennem flere år, startede jeg et behandlingsforløb hos Thomas Bentsen. Det var tydeligt fra dag 1, at min ryg blev mere bevægelig og afslappet. Efter en 8-12 behandlinger kunne jeg konkludere, at behandlingen havde virket. Mine nakke og ryg føles nu bedre end jeg nogensinde har kunnet huske. Og det kommer fra en mand, der tidligere forgæves har smidt tusindvis af kroner efter kiropraktor og massører.
Nikolaj HelkFodboldspiller
Det har været et rigtig godt og lærerigt forløb og ikke mindst skadesbehandlingen har givet min krop nyt liv. Har nydt sparringen med Thomas og ikke mindst den feedback jeg har fået på mine tanker og ideer omkring, træning, recovery og diet.
Stefan Sloth
Den behandling jeg har fået, har været med til at sikre min præstation, og gøre at jeg har kunne fortsætte, i de pressede perioder af min træning. Jeg har fået nogle gode redskaber, og en bedre forståelse af hvad problemet er, så jeg ved hvad jeg skal være opmærksom på. Thomas er super dygtig og grundig i sin undersøgelse og behandling, også er han er altid behjælpelig og fleksibel.
Line LethVægtløfter på det danske landshold 
Thomas har ved flere anledninger hjulpet mig med mine skader, både i hoften, lend og skulder. jeg syns Thomas er ekstremt dyktig, han er optaget af at finde ud af roden til problemet, noe som er viktig for at forhindre flere skader.
Ine Andersson- Vægtløfter på det norske landshold
"Efter flere års uhensigtsmæssig fysisk belastende arbejde, fik jeg langvarige overbelastningsskader i begge håndled og arme. Et langt sygdomsforløb gjorde mig fysisk og mentalt svag, og dermed vejen tilbage på arbejdsmarkedet rigtig svær. Helt fra bunden, har Thomas hjulpet mig med at opbygge den styrke i armene og resten af kroppen, som betyder at jeg nu igen er arbejdsdygtig og 100% smertefri. Med gennemarbejdede og tilpassede træningsprogrammer, kombineret med de rette behandlinger løbende, har jeg på et år opnået meget mere end jeg kunne have forestillet mig." I tillæg hertil har Rebecca tabt sig 6 kg undervejs i sit forløb (red.)
Jeg startede et skadebehandlingsforløb hos Thomas, da jeg led af store smerter grundet mit piskesmæld. Jeg havde prøvet nærmest alle former for behandling, men det var først efter jeg indgik et samarbejdet med Thomas, at jeg kunne begynde at mærke nogle klare og store forandringer på mine smerter. Vi har genoptrænet hele kroppen, og især haft fokus på nakke, skulder og lænd. Jeg kan utvivlsomt anbefale Thomas som både personlig træner og skadesbehandler, da han er enormt dygtig til at forstå, hvad du har brug for. Derudover er han meget fleksibel og tilpasser hele tiden programmet efter, hvordan din krop og smerter er. Det har klart været en fordel, at Thomas har haft så stor indsigt i, hvordan kroppen og musklerne hænger sammen, så vi hele tiden har kunnet behandle og være opmærksom på et område, der har gjort ondt. Jeg ser i hvert fald lysere på fremtiden, og smerterne er til at leve med, nu efter jeg har mødt Thomas.
Cecilie Christensenhttp://tinyurl.com/jn5fetu