Du har motivationen og viljestyrken til at ændre dine vaner!

“Du vil det heller ikke nok!”. Har du nogensinde sagt sådan til dig selv? Eller hørt det sagt af andre, om andre?

Jeg tror på, at vi alle kan nå de mål, vi sætter os! Jeg tror på, at vi alle besidder det mindset, der skal til for at skabe os et bedre liv, og jeg tror på, at det er omlægningen af de gode vaner, der skal bringe os derhen snarere end rendyrket viljestyrke.

Vi har alle vores personlige mekanismer, som vi kan bruge til at nå vores mål, og skabe det liv for os selv, som vi ønsker.

Jeg tror på, at vi alle er forskellige, og at vi alle har forskellige behov. Jeg tager skarpt afstand fra vejlederen som diktator, der ligger inde med sin egen endegyldige sandhed og bruger sin facitliste til at puste til den dårlige samvittighed som motiverende faktor i et forsøg opnå resultater på sine kunders vegne, hvis resultaterne synes at udeblive.

Sanne ændrede sine vaner og opnåede vægttab

 

Thomas har lært mig,  at man sagtens kan tabe sig, uden at man skal lave om på hele sin hverdag. Tusind tak, for at vise mig vejen.

– Sanne Maria Hostrup

Vaner og livskvalitet

Det er min mission at hjælpe den enkelte til at højne sin livskvalitet, om det så handler om øget vægttab, øget muskelvækst, øgede sportspræstationer, øget sundhed og velvære eller øget selvværd og selvtillid.

I arbejdet med andre mennesker, tror jeg på empatien som den vigtigste drivkraft. Empati som et anerkendende klap på skulderen eller et velmenende spark bagi – vores behov som individer er som sagt forskellige.

Men vigtigst af alt tror jeg på den lærende udvikling og de gode vaner, som skal uddanne den enkelte til fortsat at kunne tage vare på sig selv og fortsætte sin positive udvikling i en permanent, vedvarende og uendeligt opadgående kurve.

 

Vaner, vaneændringer, motivation

Om mig

Jeg er uddannet lærer ved UCN i Aalborg, diplomtræner i styrketræning ved Dansk Idræts Forbund (DIF) og har gennem de sidste 7 år  været ansvarlig for Politilinjen på Aalborg Sportshøjskole. Derudover har jeg ifm. min ansættelse på Aalborg Sportshøjskole i en periode på 5 år været ansvarlig for uddannelsen af styrketrænerelever på DIFs niveau 2.

Jeg er certificeret kostvejleder inden for det anerkendte Precision Nutrition, lægeeksamineret massør samt manuel skadesterapeut.

En aktiv livsstil, særligt inden for kampsportens verden kombineret med styrketræning, har altid været en betydningsfuld del af mit liv.

Mit mangeårige arbejde med mennesker kombineret med de uddannelser jeg har taget, har givet mig en stor forståelse for og accept af, at vi alle er forskellige og unikke, og at vi alle har behov for forskellige tilgange til at nå det samme mål.

Gå til hovedsiden

 

Jeg hjælper dig med at ændre dine vaner

Velkommen her på siden!
Thomas Bentsen

Kontakt ved andre spørgsmål:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked