Vægttab Aalborg uden kalorietælling og slankekur

Kostvejledning Aalborg

Varigt vægttab og Personlig Træning i Aalborg

Kender du udfordringen med varigt vægttab, kalorietælling og kostplaner?

Et projekt vægttab skal være spændende, mens kostvejledning skal være inspirerende og udviklende og give dig lyst til at fortsætte rejsen mod dit mål.

For mange restriktioner og løftede pegefingre tjener ikke andre formål end at tvinge os til at smide håndklædet i ringen og søge tilbage til det, vi egentlig var i færd med at bevæge os væk fra.

Måske har du prøvet det på din egen krop?

Hos Aalborg Personlig Træning tages du og dit vægttab til et helt nyt niveau. Et niveau, hvor du lærer nye ting om dig selv, udvikler nye redskaber og integrerer disse i din hverdag som det mest naturlige i verden.

God kost og varigt vægttab

Varigt vægttab uden kalorietælling og kostplan
Varigt vægttab - sådan hjælper jeg andre

Varigt vægttab og kostvejledning uden kalorietælling - hvordan?

Hvad er kostvejledning hos Aalborg Personlig Træning, og hvad er det IKKE?
 Lad os starte med at aflive, hvad vi IKKE gør – og så aldrig mere beskæftige os med det, da disse punkter ikke er interessante:

Punkterne her er for op mod 90% -desværre- den sikre vej til fiasko. Måske har du allerede stiftet bekendtskab med disse metoder?

Men hvad GØR vi så i processen med kostvejledningen og dit vægttab? Vi arbejder med vaner. En varig vaneændring kræver, at vi tager små, tålmodige skridt, ét eller to skridt ad gangen.

Min opgave er at tage udgangspunkt i dig, der hvor du er, når vi starter forløbet og derfra tage de skridt, der skal tages, for at du oplever de små succes’er, der betyder, at du får lyst til at tage det næste skridt – og det næste – og det næste – og… ét lille skridt ad gangen.

Vægttab uden kalorietælling

Træn derhjemme i trygge rammer - med eller uden redskaber

Personlig træning er helt automatisk en del af dit vægttabsforløb. I forbindelse med dine vejledninger, bygger vi dit personlige træningsprogram op efter følgende principper:

  • Indlæring af gode og sunde bevægemønstre
  • Introduktion af nye øvelser efter dit behov
  • Træningen skal kunne udføres hjemme hos dig selv
10a

Dette betyder for dig:

  • at dit træningsprogram udvikler sig naturligt over tid
  • at du udvikler din kropsstyrke og booster dit vægttab
  • at du ikke har yderligere udgifter til fitnesscenter
  • at du sparer turen til og fra fitnesscenteret
  • at du sparer adskillelige timers personlig træning
  • at du kan lave træningen, præcis når det passer ind i dine rutiner uden at skulle stå i kø til udstyret

Forløbet - Vælg mellem vejledning i Aalborg eller Sulsted

 

Dit forløb afvikles en måned ad gangen.  Du kan vælge dit forløb med vejledning enten i Aalborg eller Sulsted.

En måned består af 1-3 vejledninger. Her vil du typisk starte med 3 vejledninger om måneden og gradvist trappe ned til 2, sidenhen 1 vejledning månedligt.

Efter udløbet af hver måned kan du frit forlænge med endnu en måned efter dine behov. Sådan kan du fortsætte, indtil du har nået dit endelige mål for dit vægttab, eller du blot føler dig klar til at stå på egne ben.

Hvad er kendetegnende for vægttabsforløb hos Aalborg Personlig Træning?

Jeg bruger ikke præ-fabrikerede standardprogrammer, kostplaner og standardiserede udregningsformler i arbejdet med dit varige vægttab. Tværtimod tilrettelægges dit forløb i forhold til dine behov og forudsætninger og i takt med din udvikling.

Hos Aalborg Personlig Træning er du ikke bare en klient. Du er et menneske med individuelle forudsætninger, behov, styrker og udfordringer. Hos Aalborg Personlig Træning bliver du en studerende i dig selv og dine personlige mekanismer.

Derfor tages alle beslutninger med mig som vejleder, men med DIN godkendelse og med plads til dine personlige input. Du vil aldrig opleve at få presset noget ned over hovedet, som du ikke føler dig klar til.


Udtalelser

Jeg har deltaget i et 12 ugers vægttabsforløb hos Aalborg Personlig Træning. Jeg har undervejs i forløbet følt mig i gode og trygge hænder og er blevet presset og motiveret lige tilpas. Thomas er en meget tillidsvækkende og behagelig træner, og det er tydeligt at hans faglige kunnen og teoretiske baggrund er helt i top. Jeg havde ikke den store erfaring med styrketræning inden jeg startede, men har virkelig fået styr på teknikken og fået et godt fundament at arbejde videre på. Udover træning og kostvejledning, har jeg modtaget behandlinger for småskavanker i nakke og ryg med rigtig godt resultat. Mine varmeste anbefalinger til Thomas som personlig træner og behandler.
Jeg begyndte hos Thomas efter en noget besværlig graviditet, et kejsersnit og en stor vægtøgning. Jeg skulle starte helt fra bunden med genoptræning. Mit ønske var et vægttab, men det blev til meget mere end det. Thomas lærte mig at det er de gode vaner det handler om, og ikke en kostplan eller et træningsprogram som man alligevel ikke kan følge. Alt er professionelt, og man bliver på intet tidspunkt overladt til sig selv. Han tager tingene i det tempo man kan overskue, og tilrettelægger forløbet efter ens dagligdag, så man altid får succesoplevelser. Jeg vil anbefale sådan et forløb til alle der ønsker at gøre noget godt for sig selv.
Jeg har i flere år kæmpet med min vægt og prøvet alt muligt for at tabe bare nogle få kilo. I april måned blev jeg mor, hvilket naturligvis ikke hjalp på hverken krop eller selvtillid. Jeg har netop afsluttet mit forløb ved Thomas, og jeg er meget tilfreds. Han har lært mig at vægten ikke er den eneste måde at måle på, og at man sagtens kan tabe sig, uden at man skal lave om på hele sin hverdag. Tusind tak, for at vise mig vejen.
"Efter flere års uhensigtsmæssig fysisk belastende arbejde, fik jeg langvarige overbelastningsskader i begge håndled og arme. Et langt sygdomsforløb gjorde mig fysisk og mentalt svag, og dermed vejen tilbage på arbejdsmarkedet rigtig svær. Helt fra bunden, har Thomas hjulpet mig med at opbygge den styrke i armene og resten af kroppen, som betyder at jeg nu igen er arbejdsdygtig og 100% smertefri. Med gennemarbejdede og tilpassede træningsprogrammer, kombineret med de rette behandlinger løbende, har jeg på et år opnået meget mere end jeg kunne have forestillet mig." I tillæg hertil har Rebecca tabt sig 6 kg undervejs i sit forløb (red.)
Jeg startede et skadebehandlingsforløb hos Thomas, da jeg led af store smerter grundet mit piskesmæld. Jeg havde prøvet nærmest alle former for behandling, men det var først efter jeg indgik et samarbejdet med Thomas, at jeg kunne begynde at mærke nogle klare og store forandringer på mine smerter. Vi har genoptrænet hele kroppen, og især haft fokus på nakke, skulder og lænd. Jeg kan utvivlsomt anbefale Thomas som både personlig træner og skadesbehandler, da han er enormt dygtig til at forstå, hvad du har brug for. Derudover er han meget fleksibel og tilpasser hele tiden programmet efter, hvordan din krop og smerter er. Det har klart været en fordel, at Thomas har haft så stor indsigt i, hvordan kroppen og musklerne hænger sammen, så vi hele tiden har kunnet behandle og være opmærksom på et område, der har gjort ondt. Jeg ser i hvert fald lysere på fremtiden, og smerterne er til at leve med, nu efter jeg har mødt Thomas.
Cecilie Christensenhttp://tinyurl.com/jn5fetu